GRATTIS

Antal inlägg: 57

Tidpunkt: 2012-10-08 16:38
Grattis till Anders Svensson som tog 1:a pris i lydnadsklass 2 med Silver. Grattis till Ingrid Larsson som tog 1:a pris i lydnadsklass 1 med Zappa.

Namn: Towa
Tidpunkt: 2012-10-07 17:26
GRATTIS!! Till uppflyttningen till lägre klass spår Lars & Inka!
GRATTIS!! Till godkänd appellklass spår m 10-10 på spåret Eva & Morton!
Vi är så stolta över er!

Tidpunkt: 2012-09-26 12:57
GRATTIS till Lena Hurtig & Winlund´s ONDA. De gjorde exteriörbeskrivningen den 23 september och Onda blev godkänd och har nu titeln KORAD!

Tidpunkt: 2012-09-24 14:49
GRATTIS till Malin Saxin och Arrak som tävlade Lydnadsklass 1 den 23 september och vann och fick 1:a pris på 167 poäng!

Tidpunkt: 2012-09-17 18:47
GRATTIS till Lena Hurtig och Onda som tävlade på DM i Örebro den 15/9 och blev godkända i Elitspår med 435 poäng!

Tidpunkt: 2012-09-16 18:03
NÄSTA STORA GRATTIS går till Elli Hammarström och Mascot som vann akl-spåret på Örebro BK idag och blev uppflyttade till lägre klass!

Tidpunkt: 2012-09-16 12:27
STORT GRATTIS till Anders Svensson och Silver som idag bivit uppflyttade till högre klass spår med 455,25p och en femte placering.
Detta trots att de valde att avstå krypet!

Här nedanför finns de tidigare grattishälsningarna!

STORT GRATTIS TILL PIA JÄRNKVIST och NYSTA

De lyckades inte bara skrapa ihop finfina 589 poäng och cert, utan det blev även vinst vid klubbens elitspårtävling 19 augusti. Bra jobbat!!!!!

GRATTIS till Gunnel Rikse och Hedeforsens Örnie som blev godkända i högre klass spår i Filipstad den 4/8 med 418,75p.

/Pia

GRATTIS till Birgitta Wermée och Türingens Vegas som blivit SE UCH.

GRATTIS till Spader och Erica som på Collie-SM i Ystad försvarade titeln som bruksmästare i Elitklass spår.

Spader-SM2012

Anders Svensson

GRATTIS till LOTUS och Ingrid Larsson (förare, uppfödare och ägare)
Lotus

Lotus vann klass 1 med fina 181,5 poäng den 30 juni och kom tvåa i KM efter Time med Eva G

Hälsn, Bengt-Erik

GRATTIS till Lindeekipagen som blev uppflyttade vid vårens spårhelg:

Eva Gunnarsson med Time, uppfyttade från appellklass spår
och
Gunnel Rikse med Örnie, uppflyttade till högre klass spår

GRATTIS till Lena Hurtig med Onda som blev uppflyttade till elitspår i Kumla den 29/5 med 514 poäng!

Grattis till Eva och Rippe som vann jakt-KM, nybörjarklass den 14 april.

Grattis till Crankings Wiper som blev Nordisk veteran vinnare på Stora Stockholm i december 2011
Hon är således Su(u)ChSEVChNORDVW2011.
Ägare o uppfödare Ingrid Larsson.

Wiper

Grattis Susanne Nyberg, som nu är godkänd agilityinstruktör!

Grattis till My Hellman, som nu är diplomerad hundmassör!

STORT GRATTIS till Lena Hurtig och Onda som idag (20/11) debuterade i lydnadsklass 3 i Frövi och slog till med hela 292,5p och vann klassen!

GRATTIS till Eva Gunnarsson och Rippe som kom tvåa på spår-DM och tog sitt andra CERT

GRATTIS till Pia Järnkvist och Nysta som kom sexa på spår-DM med CERTPOÄNG.

GRATTIS till Eva Gunnarsson och Rippe som tog sitt tredje 1:a pris den 18 juni och blev LYDNADSCHAMPION!

GRATTIS till Erica Svensson och SPADER som vann Collie-SM i bruks!

GRATTIS till Anders Svensson och Silver som blev uppflyttade ur akl spår med hela 302p!

Grattis Eva Gunnarsson och Rippe som tog 1:apris i Lydnadsklass Elit den 2 juli

Grattis Anders Svensson och Silver som tog 1:apris i Lydnadsklass 1 den 1 juli.

Grattis Lena Hurtig med Onda som blev Klubbmästare i lydnad 2011 och tog sitt tredje 1:apris i Lydnadsklass 2 och därmed LP2 den 2 juli

Grattis Erica Svensson och Spader som vann högrespårtävlingen 13/6 och blev uppflyttade till elitspår!

/Anders

Grattis till Eva Gunnarsson och Rippe som blev DistriktsMästare i Lydnad 2011!

/Pia

Lena Hurtig och Onda tävlade i Kopparberg den 28/5 och vann!

/Pia

Grattis till Inger Falk och Athos som kom tvåa och grejade LP2 med 178 poäng i Kopparberg den 28/5-11.

Hälsningar från Eva

Grattis till de fina resultaten vid lydnadsprovet i Frövi den 22 maj:

Bengt-Erik Johansson och Taylor vann klass 1 med 169,5p.
Lena Hurtig och Onda vann lydnadsklass 2 med 182,5p.
Inger Falk och Athos kom trea i lydnadsklass 2 med 162p.

Grattis Tilly som vann appelltävlingen i Knottebo våren 2010, och sedan blev godkända i lägre klass spår på hösten. Ägare Ingmarie Toftler.

Grattis Dash som numera kan titulera sig: Korad, Dansk, Nordisk och Internationell utställningschampion (C.I.B). Ägare Ingmarie Toftler.

Ett stort grattis till Lena Hurtig och Onda till uppflyttningen till högre klass spår den 8 maj på Lindesbergs bk

Grattis Erica Svensson och Spader som blev godkända i högre klass spår på Kumla BK 25 april.

Grattis Bengt-Erik Johansson med Taylor som tävlade lydnadsklass 1 i Örebro den 16 april och fick ihop fina 180 poäng och kom på fjärde plats.

Skriv ett inlägg

Här gratulerar vi alla klubbmedlemmars tävlingsframgångar.
Har du någon du vill gratulera eller har du tävlat själv?

Nu kan du lägga in din grattishälsning direkt!
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

Lindesberg BK är INTE ansvarig för grattissidans innehåll.
Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.