Klubbtävlingar

Här kommer lite information om våra klubbtävlingar. Om du vill veta mer kan du ringa Gunnel på 0581-102 44.

KM Lydnadsklass

Hålls i samband med officiella lydnadstävlingen första helgen i juli.
Kostnad 25 kr + vanlig avgift om du samtidigt vill tävla officiellt. Man tävlar i den klass man är enligt officiella regler.
Högsta snittpoäng gäller.

KM Bruks

Resultaten av de två bästa officiella tävlingarna under året gäller.

Kennel Bleiberquelles vandringspris

Tävling i samtliga klasser och grenar i bruks.
(För att det ska vara genomförbart måste det vara minst tre tävlande i en gren.)
Man kan anmäla till den gren man helst vill köra, men även ange en alternativ gren, exempelvis sök som förstahandsval och spår som andrahandsval.
Klassen man tävlar i avgörs var man tävlar officiellt. Om man befinner sig i olika klasser i spår och sök tävlar man den klassen i specialen respektive lydnaden där man befinner sig.
(Exempel. X tävlar officiellt i elitklass spår och lägre klass sök, och anmäler sig till Bleibergquelles i sök. X tävlar då söket enligt lägre klass, deltar i uppletande och tävlar lydnadsdelen enligt elitklass.)

Men räknar snittpoäng så att klasserna blir jämförbara mot varandra.
Om ett ekipage får tre inteckningar i vandringspriset vinner man det för gott.

Om man befinner sig i olika klasser i spår och sök så tävlar man specialdelen i den klass

Poängpris bruks

Snittpoängen av de tre bästa officiella tävlingarna under året.

Poängpris lydnad

Snittpoängen av de tre bästa officiella tävlingarna under året.

Årets hund

Alla prov och tävlingsresultat under året ex. Bruks, Lydnad, Utställning, MH, Korning.

Månadstävlingar i bruks respektive lydnad

Årets bästa fyra resultat räknas.

OBS!! för att deltaga måste alla resultat läggas i bruna lådan i klubbstugan.

Lämna resultaten fortlöpande, dock senast 15/12
Alla som tävlar officiellt med godkända resultat vill jag ha på fototavlan.

Gunnel